Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Stempelkompressorer fra GUDEPOL

Vi tilbyr en profesjonell serie stempelkompressorer, DG, GDC, og industriell GDV HD og HDVT. Våre enheter er laget av velprøvde komponenter med hjelp av moderne teknologi, slik at de kan brukes til å arbeide i de tøffeste forhold, selv ved høy belastning. Høy ytelse garanterer effektivitet. I dag, stempelkompressorer er de mest populære og brukte kompressorer.

Deres viktigste komponenten er stemplet, hvis viktigste oppgave er å forårsake kompresjon av inntaksluften ved hjelp av et slag. Standard trykk som genereres ved hjelp av anordningen som er beskrevet forblir på samme nivå som 8 til 15 bar. Det er verdt å merke seg at bruken av dette utstyret er svært komfortable, hovedsakelig på grunn av sin enkle design og full mobilitet, oppnås ved å installere ekstra hjul. Vi tilbyr omfattende teknisk støtte og utstyr.

Nedenfor presenterer vi en rekke enheter som varierer i forhold til makt. Disse er beskrevet i detalj i form av teknologiske parameter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn