Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Powersystem PASCAL 5.0-10-270 DF

Receiver Size 270Lt
kW 5.5
Hp 7.5
m3/min 0.65
m3/h 39
c.f.m 22.9
Bar 10
Psi 145
dB(A) 64
Outlet G (") 1/2"
Kg 275
Product L x W x H (mm) 1200 x 650 x 1540

HØYDEPUNKTER POWERSYSTEM SKRUEKOMPRESSOR:
Fleksibel rekkevidde - fra 2,2 til 15 kW som gulvmontert eller luftmottaker montert (270/500 liter fra 2,2 til 7,5 kW og 500 liter fra 11 til 15 kW). Alle modeller er tilgjengelige med eller uten integrert kjøletørker. Trykkområde ved 8, 10 og 13 bar (13 bar fra 7,5 kW) leveres i 230 og 400v.

Kjøletørke - PASCAL-serien er tilgjengelig med en luftbehandlingsmodul (DF-modeller) inkludert en høyytelses-kjøletørke. Dette gjør at kompressoren i DF-versjonen kan gi både tørr og ren trykkluft i kvalitetsstandardklassifisering klasse 4 for fuktighet, i samsvar med ISO 8573-1.

DNAir2 elektroniske kontrollere - de avanserte kontrollerne montert i PASCAL-serien er spesielt utviklet for å garantere optimal overvåking og regulering av kompressorens drift, slik at fleksibilitet og full programmering av den komplette trykkluftstasjonen gir maksimal effektivitet og sikkerhet.


Belte drevet transmisjon - den høyt utviklede POLY-V beltedriften sikrer betydelig lavere effekttap og tre ganger levetiden sammenlignet med beltene av standard sortiment montert til andre kompressorer på markedet. Båndstramming utføres gjennom et glideanlegg.


Kjølesystem - sentrifugalviften aktiveres automatisk av den termostatiske kontrollen gjennom DNAir-kontrolleren. Dette gjør at kompressoren raskt når og presiserer den ideelle driftstemperaturen.


Termostatventil - den termostatiske ventilen regulerer oljetemperaturen og forhindrer dannelse av kondensat inne i oljeseparatorbeholderen.


Lavt støynivå - den sentrifugale vifteutformingen sammen med den nøye anordningen av alle andre komponenter i skapet i tillegg til de omfattende lydisolasjonsresultatene i PASCAL, og tilbyr svært lave driftsnivåer.
Kompakt, plassbesparende design - den kompakte designen er ideell for installasjon når det er begrenset plass eller i situasjoner der kompressoren må installeres i nærheten av produksjonsområdet.


Enkel tilgang til alle komponenter Alle hovedkomponenter kan lett nås fra inngangsdøren. Dette muliggjør enkel inspeksjon med raskt og enkelt vedlikehold.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn