Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

LV8 Pratik

Blant de dobble sakseløftere er Pratik den eneste i sin kategori som tillater å kombinere styrken i en dobbel sakseløfter med bredden i arbeidet under bilen som er en typisk karakteristikk av en 2 søylete billøfter.
Pratik kan installeres over gulvet eller helt integrert,i gulv avhengig av dine behov.
Tilgjengelighet er ubegrenset under kjøretøyet, takket være fraværet av plattformer og stenger av saksemekanismen under den øvre del.
Posisjoneringen av kjøretøyet er gjort komfortabel ved en pneumatisk anordning som tillater å heve bærearmene til rammene. Innstillingen av putene gjør det mulig å oppnå korrekt posisjon lett, takket være nærværet av slisser på armene og til den spesielle formen av putene.
billøfteren er utstyrt med mange sikkerhets funksjoner, løftesystemet oppnås gjennom master - slave sylindere, hel krets og enveis ventiler, sikrer opprettholdelse av justeringen billøftern, arbeider uten vibrasjoner og med jevn bevegelse av billøfter.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn